Skip directly to content

Ik Speel Sportief: MET resultaat!

Morstel 12 juni 15

Fair Play seizoen 2014 - 2015

Dat Cantincrode Fair Play hoog in haar vaandel voert is geweten maar nu weet ook gans KVV dat.

Fair Play maakt  deel van onze visie om aan voetbal te doen. Groot was mijn geluk als secretaris van de voetbalafdeling om op de academische zitting van KVV op vrijdag 6 juni de bekers van de fair Play overhandigd te krijgen.

In tijden dat voetbal minder goed in het licht komt door agressie op en naast de velden gingen er drie van de vijf bekers  bij de jeugd naar Cantincrode ploegen. Prachtig om die drie ploegen onder luid applaus met hun begeleiders naar voor te zien gaan om hun beker en geschenken in ontvangst te nemen.

De eerste bij de mini miniemen in Reeks B, ons A team,de tweede bij de cadetten A, ons A team en de derde bij de junioren C.

Verder hadden we nog 5 genomineerden, dit zijn ploegen die op de fair Play  score minimaal 90% haalden. Deze waren Scholieren in reeks  B en C( een tweede en derde plaats)miniemen in reeks E, mini miniemen in reeks E en de dames in reeks B.

Het deed goed om nadien de felicitaties van de voorzitter en het bestuur te mogen ontvangen.

Cantincrode bewees dat fair spelen de rangschikking ook in goede zin beïnvloedt en de  fair Play score niet wordt toegekend omdat je aan de verliezende kant staat.

Cantincrode kan dit alleen dank zij al onze trainers en begeleiders; ook de ouders spelen hier zeker een positieve rol in.

Bedankt trainers, begeleiders ,ouders en collega’s bestuurders en laat ons de lat voor het seizoen 2015 -2016 nog hoger leggen.

Jan Van Landeghem

Secretaris